Tech och digital

Vad innebär ett SaaS-avtal? Vilka uppgifter omfattas av Dataskyddsförordningen (GDPR)? ASTRA ADVOKATER hjälper dig i de juridiska frågeställningar som kopplat till digitalisering och den senaste tekniken, oavsett om det gäller molntjänster, cybersäkerhet eller licenser av mjukvara.

Vi ger alltid snabb och flexibel service till våra klienter. Vi ger löpande stöd i dataskydd och personuppgiftsfrågor och biträder våra klienter i dialogen med Datainspektionen.

ASTRA ADVOKATER är en bred affärsjuridisk byrå med långsiktiga relationer. Genom långsiktigt och nära samarbete med våra klienter ger vi kompetenta råd i den specifika situationen. Vår ambition är att redan innan specifika frågor uppstår ha kunskap om klientbolagets verksamhet och företagskultur.

Vi kan tillsammans med vårt internationella nätverk ge råd i legala, processuella och praktiska frågor oavsett var i världen utredningen genomförs.

Advokatbyrån erbjuder rådgivning avseende:

Blockkedjor och kryptovalutor
GDPR
Integritet och dataskydd
Molntjänster
Licensiering
Sociala medier
Upphovsrätt
Kontakt

Specialister inom området

Stäng

John Tengström

John har sedan 1997 arbetat som rådgivare till företagsbyggare i olika former. Med ett passionerat engagemang för affärer och erfarenhet från juridik, affärsutveckling och teknik inom IT och telekom samt bank och finans, sitt särskilda fokus på bolagsfrågor, transaktioner, avtal och compliance är John det naturliga bollplanket för företagsbyggare. Han diskuterar gärna hur affärsmodeller kan stöpas om i ljuset av ny teknik och vilka möjligheter som kan finnas i de regulatoriska förutsättningarna.

CV
  • Excello Advokatbyrå, Grundare
  • Foyen Advokatfirma
  • KLA (Karlerö Liljeblad Advokatbyrå)
  • Liljeblad & Co
Kontakt

Vill du bli kontaktad?

Vi tar kontakt med dig gällande ditt ärende. Beskriv ditt ärende och berätta hur du vill bli kontaktad så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Beskriv ditt ärende