Tech och digital

Vad innebär ett SaaS-avtal? Vilka uppgifter omfattas av Dataskyddsförordningen (GDPR)? Var hittar du rådgivning avseende ett ärende med Integritetsskyddsmyndigheten? 

ASTRA ADVOKATER hjälper dig i juridiska frågeställningar kopplat till digitalisering och den senaste tekniken, oavsett om det gäller molntjänster, cybersäkerhet eller licenser av mjukvara. Vi ger alltid snabb och flexibel service till våra klienter. Vi ger löpande stöd i dataskydd och personuppgiftsfrågor och biträder våra klienter i dialogen med Datainspektionen.

ASTRA ADVOKATER är en affärsjuridisk byrå med bred kompetens och långsiktiga relationer. Genom långsiktigt och nära samarbete med våra klienter ger vi kompetenta råd i den specifika situationen. 

Vi kan tillsammans med vårt internationella nätverk ge råd i legala, processuella och praktiska frågor oavsett var utredningen genomförs.

Advokatbyrån erbjuder rådgivning avseende:

Blockkedjor och kryptovalutor
GDPR
Integritet och dataskydd
Molntjänster
Licensiering
Sociala medier
Upphovsrätt
Kontakt

Specialister inom området

Alexis J:son Wahlström

Advokat, Partner

070-812 51 81

alexis.wahlstrom@astralaw.se

Stäng

Alexis J:son Wahlström

Alexis fokuserar på kommersiella avtal, tvister och transaktioner. Han är specialiserad på IT/telekom och privat M&A, och har under dryga tjugo år varit verksam i IT-branschen dels som egen företagare, dels som rådgivare. Han har bred kunskap inom IT-segmentet såväl client- som server-side. Alexis har särskild erfarenhet av att hjälpa bolag i frågor som rör struktur och kommersiella villkor och är en erfaren processförare i tvister där hans förmåga att på ett pedagogiskt sätt presentera komplicerat underlag är uppskattad.

Erfarenhet
  • Cross Advokater
  • Advokaterna Arnstedt Holmberg Wiberg
  • Stockholms universitet, jur kand
  • Egen verksamhet, IT/prepress
  • Discjockey, Stureplansgruppen m.fl.
Stäng

John Tengström

John har sedan 1997 arbetat som rådgivare till företagsbyggare i olika former. Med ett passionerat engagemang för affärer och erfarenhet från juridik, affärsutveckling och teknik inom IT och telekom samt bank och finans, sitt särskilda fokus på bolagsfrågor, transaktioner, avtal och compliance är John det naturliga bollplanket för företagsbyggare. Han diskuterar gärna hur affärsmodeller kan stöpas om i ljuset av ny teknik och vilka möjligheter som kan finnas i de regulatoriska förutsättningarna.

Erfarenhet
  • Excello Advokatbyrå, Grundare
  • Foyen Advokatfirma
  • KLA (Karlerö Liljeblad Advokatbyrå)
  • Liljeblad & Co
Kontakt

Vill du bli kontaktad?

Vi tar kontakt med dig gällande ditt ärende. Beskriv ditt ärende och berätta hur du vill bli kontaktad så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Beskriv ditt ärende